LAAT JE VERPAKKING OOK EENS VAN EEN ANDERE KANT ZIEN.

still
still

Met een eenvoudige 3D packshot still - een gefixeerd beeld - kun je je product vanuit een vooraf bepaalde hoek laten zien. Recht van voren volgens de GS1-richtlijnen bijvoorbeeld. Maar kies vooral ook eens voor een extra tweede of derde kijkhoek! Zo kun je beter laten zien hoe de verpakking eruitziet en belangrijke informatie gemakkelijker communiceren. PackshotCreators maakt 3D packshots vanuit elke kijkhoek.

roterend
roterend

3D packshots hebben als voordeel dat je ze van alle kanten kunt bekijken. [br]Laat je zo’n packshot ook nog eens roteren, dan komt het 3D aspect helemaal tot zijn recht. Je product komt tot leven. Een roterend packshot is bovendien veel opvallender dan een stilstaand beeld. Met PackshotCreators komt je product tot leven.

compositie
compositie

3D packshots kun je op alle mogelijke manieren bij elkaar plaatsen. Zo kun je precies de compositie kiezen die je nodig hebt. Door de compositie in zijn geheel te ‘renderen’ ontstaat een mooi, realistisch eindbeeld. PackshotCreators - altijd de juiste compositie voor jouw communicatie-uiting.

packshot plus
packshot plus

Met een Packshot Plus haal je een of meer artwork-elementen uit het design en plaats je die op de voorgrond. Daarmee kun je bepaalde kenmerken van je product extra onder de aandacht brengen. Stel, je artwork voor een flesje mannenparfum bevat een water splash. Laat die water splash dan eens uit het packshot knallen. Voor extra nadruk (‘kijk hoe fris het parfum is’) én een speels effect. Met een Packshot Plus zet je bepaalde productkenmerken mooi in de spotlight.

animatie
animatie

3D packshots zijn ook heel geschikt om animated images - packshots met bewegende onderdelen of een hele mini-animatie - van te maken. Dat doen we door verschillende artwork-elementen uit het design in het packshot te laten bewegen. Met een animated image genereer je op een eenvoudige manier meer aandacht voor je product. Heel geschikt voor aanbiedingen of de narrowcasting beeldschermen in de winkel. Maak snel en gemakkelijk een mini-campagne voor je nieuwe product met PackshotCreators.

hero images
hero images

Hero Images ofwel MRHI (Mobile Ready Hero Images) zijn 3D packshots die speciaal voor gebruik in de e-commerce worden ontwikkeld. Bij online shoppen gaat belangrijke informatie al snel verloren door het kleine formaat van de afbeeldingen. Zeker op de mobiel. In een Hero Image verwijderen we een aantal details - die op klein formaat vaak toch al lastig zichtbaar zijn - uit het design. Dat geeft ruimte om belangrijke informatie, zoals merk- of productnaam, variant/smaak en inhoud, juist groter af te beelden. We doen dit uiteraard altijd zonder afbreuk te doen aan het design. Communiceer helder je belangrijkste productinformatie - ook in je online winkel.