3D packshots

Breng je product online tot leven met onze 3D packshots.

Wij maken de mooiste digitale 3D-afbeeldingen van jouw verpakking. Dat doen we niet door je verpakking te fotograferen. Wij laten jouw product ├ęcht tot leven komen met een zogenaamd CGI (Computer Generated Image) beeld. We combineren een speciaal gemaakt wire frame met het artwork van je verpakking.

Met onze 3D packshots is het gemakkelijker dan ooit om je communicatiecampagne ruim op tijd klaar te hebben. Lang voor je product in de winkel ligt, zijn je packshots al klaar voor al je marketingcommunicatie-uitingen. Wel zo effici├źnt!

Al onze 3D packshots zijn ook nog eens van een constante, hoge kwaliteit. Omdat we de packshots van het artwork maken, hebben ze altijd precies de juiste kleur en zijn de teksten perfect leesbaar. Je hebt geen last van kreukels of beschadigingen in de verpakking, zoals bij fotografie vaak het geval is. We kunnen het 3D packshot laten bewegen door middel van animatietechniek. Ook kunnen we bepaalde elementen uit het artwork weglaten en andere er juist uit laten springen, als dat online beter werkt (Hero Images).