Opties

still
still

Een gefixeerd beeld onder vooraf bepaalde hoek. Dit kan recht van voren zijn conform GS1 richtlijnen, maar als extra afbeelding kan je ook een 2e of 3e kijkhoek kiezen. Een groot voordeel van 3D packshots is dat het packshot al gereed kan zijn ruim voordat het product geproduceerd is. Je bent daarmee in staat om communicatiemiddelen waar packshots een rol in spelen op tijd gereed te hebben.

roterend
roterend

3D packshots hebben als voordeel dat ze van alle kanten bekeken kunnen worden. Door het packshot te laten roteren komt het 3D aspect volledig tot zijn recht. Daarnaast zal een roterend packshot beter opvallen dan een stilstaand beeld.

compositie
compositie

3D packshots kan je in verschillende standen bij elkaar zetten zodat er een mooie compositie ontstaat. Door daarna de compositie als geheel te renderen ontstaat er een realistisch eindbeeld.

packshot plus
packshot plus

Met een Packshot Plus bedoelen we een packshot waarbij we verschillende aspecten uit het design bijzondere aandacht geven door ze bv uit de verpakking te laten komen.

animatie
animatie

Een hele korte animatie of \'mini campagne\' gemaakt aan de hand van aanwezige designelementen in het artwork in combinatie met het 3D packshot. Hierdoor ontstaat extra aandacht voor je product. Uitermate geschikt voor bv narrow casting schermen.

hero images
hero images

Hero Images oftewel ‘mobile optimized images for e-commerce’ zijn 3D packshots die specifiek zijn gemaakt voor gebruik op klein formaat zoals de afbeeldingen in webshops eruit zien op je mobiel. Belangrijke info gaat door dat kleine formaat vaak verloren terwijl consumenten zoeken op merknaam, productnaam, variant/smaak, inhoud en claims. Door in 3D packshots overbodige details in het packaging design weg te laten en de ruimte die hierdoor ontstaat te benutten om de belangrijke informatie groter op te spelen, ontstaat er een Hero Image. Naast de afbeelding kunnen eventueel belangrijke claims of de inhoud los worden vermeld. Of er kan gekozen worden om deze zaken volgens GS1 richtlijnen in specifieke panels naast het packshot te plaatsen.